Skip to content
December 4, 2008 / Fatimah Az Zahra

Bagaimana Examo CKM 500 Membantu Memulihkan Tenaga Mental ?

RENCANA IKLAN REALELITE WORLD:

PESONA OKTOBER 2001

dsc_0335

Tahukah anda otak manusia mempunyai 100 bilion hingga satu trilion ( 1000 000 000 ) sel neuron ( sinaps ) ? Setiap satu sel berpotensi untuk mewujudkan 10 000 hubungan atau sentuhan.

Sentuhan antara sel neuron ( sinaps alsosomatik dan aksodendritik ) membentuk laluan neural ( neural pathway ) untuk membawa maklumat yang dikehendaki.

Tahukan anda EXAMO CKM 500 mengandungi garam tisu biokimia yang boleh membantu menyuburkan dan memanjangkan hayat sel-sel neuron ini ?

Menurut Prof Pyotr Kuzmich Anokhin, pakar bedah saraf berbangsa Rusia, mendapati otak orang yang cerdik, bilangan sel neuronnya lebih banyak ( subur ).

ALI MAIDIN : PENGARAH REALELITE SDN BHD

Menjawat tugas sebagai Pengarah Syarikat membuatkan En Ali Maidin terpaksa bertungkus lumus memberikan perhatian yang mendalam, berfikir secara kreatif dan inovatif agar syarikat beliau terus maju.

Beliau yang kerap mengadakan mesyuarat, mengendalikan majlis dialog, forum dan seminar tentunya memerlukan daya fikir yang tinggi dan tenaga mental yang baik agar tidak mengalami keletihan dan kelesuan ketika bertugas.

En Ali begitu yakin dengan mengambil Examo CKM 500 setiap hari, fikirannya tidak berserabut, mempunyai keyakinan diri yang tinggi dan tidak jemu menjalankan tugas harian. Beliau mengamalkan Examo CKM 500 sejak tahun 1978 lagi.

JIKA SAYA FIKIR BOLEH

SAYA YAKIN SAYA BOLEH ”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: