Skip to content
May 1, 2009 / Fatimah Az Zahra

Minyak kelapa dara Dr Azimuth

PRODUCT BENEFITS

1. Immunity

2. Metabolism

3. Skin

4. Endocrine and Lipid Disorder

5. Increase and improve body’s resistance, help in overcoming viral, bacterial and fungal infections

6. Increase metabolic rate

7. Burns & reduces cholesterol in body

8. Improves food digestion

9. Antioxidant and reduces the effects of ageingm wrinkles and prevent skin cancer

10. Reduces incidence of dandruff, psoriasis and skin disease

11. Improves the function of the thyroid gland

12. Reduces effect of food poisoning

 

 Testimoni Minyak Kelapa Dara Dr Azimuth  

 Sabar sangat penting dalam penyembuhan Reiki. Ada sesetengah pesakit mengharapkan sesuatu yang instant dengan Reiki. Mana boleh macam tu. Biarpun , sesuatu keajaiban itu boleh berlaku, tapi ia tetap memerlukan kesabaran dalam proses pemulihan.

Saya sendiri begitu sabar dengan penyembuhan Reiki. Allergic saya mmg tegar betul, memang susah nak hilang gatal2nya. Namun, saya yakin bahawa ada energi penyembuhan mengalir di tubuh saya. Bila allergic saya menyerang, saya akan reiki dan terus reiki tanpa jemu.

Lama kelamaan, apa yg jadi ? Allergic saya dah tak ‘menyengat’ macam dulu. Cuma dari segi rupa tu mmg teruk lah. Tapi dari segi bisa gatal tu dah berkurang. Tambahan saya sudah semakin boleh handle dan bersabar dengan ujian saya ni.

Bila fikir2 balik, penyakit tu mungkin tak hilang sepenuhnya lagi, tapi ia melatih rasa sabar dalam diri. Mungkin dengan lebih usaha dalam penyembuhan dan lebih redha, ikhlas dan tawakal saya bisa sembuh sepenuhnya dan siap dapat bonus lagi ( melatih sifat sabar., ).

Saya juga amalkan minum minyak kelapa dara Dr Azimuth untuk atasi allergic ni. Alhamdulillah, setakat yang minum, VCO memang the best untuk hilangkan rasa gatal merenyam tu.😉 Tindak balas nya instant, macam ubat tahan sakit pulak.


Selain tu, saya dapati lepas saya minum minyak kelapa ni, banyak rambut baru tumbuh dan rambut saya sudah tidak gugur dgn banyak lagi. Syukur Alhamdulillah.


Bagi yang ada jerawat di muka, saya sarankan pada mereka utk sapukan minyak kelapa pada muka. InsyaAllah, muka akan cepat licin dan akan hilang kesan jerawat tu.

 

Harga : RM 30

CARA PESANAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: