Skip to content
August 15, 2010 / Fatimah Az Zahra

Examo CKM 500 Membantu Meningkatkan Kecerdasan Minda

Kategori:     Biokimia

Isi:     450 Biji

Tempoh Penggunaan:     3 Bulan hingga 1 Tahun

EXAMO CKM 500 adalah sejenis makanan yang memberikan nutrient untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak. Ia dapat : merawat masalah saraf dan mental, takut, cemas, runsing, memberi keyakinan dan membangkitkan semangat. Ia dapat menguatkan daya berfikir dan mencerdaskan akal serta membaiki daya tumpuan, menghapuskan letih lesu, serabut fikiran dan kelesuan otak.

EXAMO – CKM 500 juga merupakan makanan berzat mengandungi nutrien biokimia yang menyuburkan otak dengan menggalakkan pertumbuhan ramisaraf aksosomatik dan aksodendritik pada sel neuron otak. Rumusan EXAMO-CKM 500 mengandungi garam tisu biokimia triturate Kalsium Posfat, Kalium Posfat dan Magnesium Posfat dalam juzuk yang tetap.

Kesan Kegunaan

  • Meningkatkan Kecerdasan akal
  • Memulihkan tenaga mental
  • Mengelakkan masalah lupa

Lain-lain kegunaan

  1. Payah tidur
  2. Migrain
  3. Lelah
  4. Kanak-kanak degil
  5. Orang pendiam, malu, takut dan pemarah
  6. Gangguan mimpi-mimpi gerun
  7. Pesakit jiwa atau mental

EXAMO-CKM 500 adalah dijamin paling berkesan, suci dan halal. Ia tidak mengandungi dadah dan dengan dengan itu tidak boleh mendatangkan kesan sampingan, tidak membahayakan kesihatan, tidak menimbulkan ketagihan. EXAMO-CKM 500 telah diujikaji oleh pihak Jabatan Kesihatan dan Keselamatan Masyarakat di England (Department of Health and Society Security, England).

EXAMO-CKM 500 selamat untuk kegunaan semua peringkat sama ada bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa dan juga ibu yang hamil.

Sejak dipasarkan kepada umum pada tahun 1983, EXAMO-CKM 500 telah mendapat sanjungan dan banyak digunakan oleh kanak-kanak tadika, penuntut sekolah, kolej dan universiti sama ada dalam negeri mahupun luar negeri

Cara Makan Examo CKM 500 [ sesuai untuk semua peringkat umur ]

Dikemam dalam mulut

Bayi kurang (1 tahun)   ……………..     1 biji
Kanak-kanak (1-7 tahun)   ……………..     2 biji
Kanak-kanak (7-14 tahun)   ……………..     3 biji
Dewasa (14 tahun ke atas     ……………..     4 biji

Minggu pertama     ……………..     3 kali sehari
Minggu ke-2 dan ke-3     ……………..     2 kali sehari
Minggu ke-4 dan seterunya     ……………..     1 kali sehari

______________________________________________________________________

TESTIMONI 1:

ALI MAIDIN : PENGARAH REALELITE WORLD

Menjawat tugas sebagai Pengarah Syarikat membuatkan En Ali Maidin terpaksa bertungkus lumus memberikan perhatian yang mendalam, berfikir secara kreatif dan inovatif agar syarikat beliau terus maju.

Beliau yang kerap mengadakan mesyuarat, mengendalikan majlis dialog, forum dan seminar tentunya memerlukan daya fikir yang tinggi dan tenaga mental yang baik agar tidak mengalami keletihan dan kelesuan ketika bertugas.

En Ali begitu yakin dengan mengambil Examo CKM 500 setiap hari, fikirannya tidak berserabut, mempunyai keyakinan diri yang tinggi dan tidak jemu menjalankan tugas harian. Beliau mengamalkan Examo CKM 500 sejak tahun 1978 lagi.

***************

TESTIMONI 2 :

Ibu : Jamilah Ali, 42

Anak : Mohamad Nazrin Shah, 3 tahun

Mohamad Nazrin Shah tinggal di Gombak, Selangor. Si comel, cerdas dan pintar ini sudah diberikan Examo CKM 500 oleh ibunya ketika usianya baru 14 hari.

Dilahirkan pada 16 Mei 1998, si pintar ini sudah mula bercakap dengan lancar dalam ayat yang panjang walaupun usianya baru 14 bulan.

Seawal usianya 6 bulan, si comel ini sudah memasuki pertandingan bayi comel dan fotogenik di Fajar Supermarket Kuala lumpur dan berjaya memenangi tempat kedua.

Walaupun baru berusia 3 tahun, dia sudah pandai membaca, mengira dan menghafal doa.

Saya berikan Examo CKM 500 dan Examo CKM 500 Plus kepada anak-anak saya sejak di bangsu sekolah rendah lagi. Saya semakin yakin dengan keberkesanan produk ini setelah anak sulung saya berjaya mendapat keputusan cemerlang dalam pelajarannya.

Pencapaian pelajaran anak-anak yang lain juga sungguh membanggakan. Anak-anak saya rajin membaca dan mengulangkaji pelajaran. Mereka mempunyai semangat yang luar biasa untuk mencapai kejayaan dalam pelajaran, malah begitu ceria dalam kehidupan seharian.” kata Jamilah.

CARA PESANAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: