Skip to content
January 25, 2011 / Fatimah Az Zahra

Aura Seri-Menaikkan seri wajah

Aura Seri ialah adunan minyak aroma pati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan Tenaga Alam semesta, tenaga kristal, tenaga garam kristal dan tenaga bunga emas. Ia mampu membangkitkan aura anda dalam tempoh paling singkat dan mudah.

Hanya setitis untuk alami untuk mandian kerohanian yang menakjubkan adalah menyamai kekuatan mandi bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam serta tidak bermaya yang menyebabkan wajah anda suram, pucat, tiada seri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress serta kurang diminati.

Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersihkan serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu menaikan seri diwajah anda. Selain itu ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.

Cara Penggunaan
Untuk Mandian Aura
Titiskan setitis Aura Seri kedalam kolah mandi. Biarkan selama 5 minit. Kemudian mandi disertakan dengan niat yang positif. Selain itu juga, Aura Seri boleh digunakan untuk mandian rendaman. Titikan 2 atau 3 Aura Seri kedalam tab mandian dan biarkan seketika sebelum berendam. Bagi yang tiada tab mandian atau kolah mandi, titiskan setitis Aura Seri kedalam gayung atau baldi sebagai bilasan yang terakhir selepas mandi. Setiap mandian aura hendaklah disertakan niat yang positif.

Untuk Penyeri Aura wajah
Disyorkan pemakaian dua kali sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. Basahkan muka, telinga dan rambut dahulu dengan air samada air sejuk, air zam zam atau air kelapa muda untuk kesan yang lebih baik. Titiskan aura seri ditapak tangan, gosokkan dan sapukan rata dikeseluruhan bahagian muka anda dan kepala.

Kandungan Aura Seri & Fungsinya
Rose
Putih bersifat kesempurnaan, ketenangan, kasih sayang, menstabilkan hormon dalam tubuh, membuang tenaga yang tersumbat dalam tubuh & sangat2 kerohanian dalam alam ghaib

Tenaga Bunga Mas (Emas)

Mampu membersihkan ion – ion negatif dan positif

Lemon (Kuning)

Kaya dengan vitamin C & baik untuk kulit muka, mampu menukar pH dalam tubuh dari “acidic” ke “alkaline” serta merangsang sel sel darah merah untuk sistem pertahanan tubuh dan sangat menyegarkan

Orange (Oren)
Mampu merawat tisu dalam badan serta awet muda, dpt merangsang “mood” & kreativiti, merangsang nafsu seksual dan baik untuk jantung, kulit & buah pinggang serta baik untuk resdung.

Eucalyptus (minyak kayu putih) (Biru)
Adalah penyembuh resdung dan mampu membunuh lebih dari 70 jenis kuman serta memberi ketenangan ketahap “Alpha”. Sgt baik untuk paru-paru dn menurunkan kadar gula dalam darah, baik untuk kencing manis dan menghindar gigitan serangga.

Peppermint (merah)
Dapat segarkan minda dan meningkatkan daya tumpuan, baik untuk cegah kekejangan serta baik untuk perjalanan darah dn mampu mencairkan cecair-cecair dalam hempedu, baik untuk sistem lymphatic dan baik untuk mencegah cancer.

Garam Kristal
Mampu mengawal kelenjar thyroid, membuang toksin & racun dalam usus serta melancarkan perjalanan darah, mempunyai calcium yang tinggi baik untuk tulang dan membuang unsur-unsur gangguan luar.

Lavender (Purple)

Mampu merangsang sistem saraf, menjadi antiseptik yg baik & mampu menstabilkan minda.

Tea Tree (Hijau)

Salah satu antiseptik terbaik dan mampu memulihkan masalah penafasan dan resdung

DAPATKAN SEGERA !! AURA SERI – HANYA RM 68

  

******************************************************************************************

AURA GENIUS – merangsang pelajar cemerlang

AURA GENIUS adalah hadiah paling berharga dari ibubapa untuk anak kesayangan mereka..

Adunan minyak pati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan ‘Lotus Energy’ ini khusus bagi merangsang ‘Crown Chakra’ dibahagian otak mampu membuka minda anak anda semekar teratai lagi harum, memperbaiki daya ingatan, menajamkan daya tumpuan, meningkatkan tahap keyakinan diri dan membina jati diri.

Aura Genius yang dipertenagakan lagi dengan butiran tenaga kristal di dalam setiap botol mampu mengerakkan atom di bahagian otak supaya daya kuasa minda anak anda terangsang lalu mencetuskan ilham. Menggunakan otak kiri dan kanan, pengaliran tenaga minda yang lancar serta membuka aliran tenaga cakera yang tersumbat di bahagian crown chakra (kepala) yang menyebabkan anak-anak lemah, tidak bersemangat, lembab, malas berfikir, negatif, degil, tidak berdaya saing serta tidak berkeyakinan.

Aura Genius adalah satu-satunya formula istimewa yang mampu membangunkan SQ (Spiritual Intelligence) iaitu kecerdasan kerohanian anak anda yang tinggi disamping membina personaliti unggul.

Kebaikan Aura Genius  

 • Mengembalikan semangat ingin belajar
 • Membuka minda dan menjernihkan fikiran
 • Membuka ilham dan kreativiti
 • Menguatkan daya ingatan
 • Mencerdaskan daya pemikiran sihat
 • Keupayaan berfikir yang tinggi
 • Menguatkan daya tumpuan
 • Mempunyai minda yang positif yang cemerlang
 • Meningkatkan kuasa imaginasi dan visualisasi
 • Mempunyai daya saing dan jati diri yang tinggi
 • Mempunyai tahap keyakinan dan kepercayaan yang tinggi
 • Meningkatkan kecerdasan kerohanian
 • Membina personaliti cemerlang dan unggul

CARA PENGGUNAAN :

Basahkan muka, telinga dan keseluruhan bahagian kepala dengan air sejuk atau air zam-zam. Titikkan 3-7 titis Aura Genius di tapak tangan, gosokkan dan sapu di keseluruhan bahagian muka dan kepala.

Serlahkan aura anda hari ni !!!

www.auraserinur.blogspot.com

Pertanyaan mengenai aura & produk – fahimah_aqilah@hotmail.com

Advertisements

5 Comments

Leave a Comment
 1. nana / Jan 14 2009 5:29 am

  berminat utk dapatkann aura seri ni
  tapi macamane nk order
  tq

 2. azzorro / Jan 14 2009 5:46 am

  sila klik di bhgn CARA PESANAN.

  https://realelite.wordpress.com/cara-pesanan

  tq

 3. syaza / Jul 15 2009 6:19 pm

  is this order still going on?coz i wanna to order this

Trackbacks

 1. Kurangkan stress ketika mengandung « Realelite World
 2. DAPATKAN AURA SERI NUR , PERCUMA Pelan Perlindungan Wanita ! « Realelite World 03-40244859

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: